Dasma juaj

Mirëserdhët në parajsën e njerëzve të lumtur! Nëse dëshiron të organizosh një dasmë ndryshe, me stil dhe shije zgjedh Agroturizëm Gjepali. Për shkak të terrenit këtu mund të realizosh setin me të bukur të fotografive dhe mund të bësh të lumtur njerëzit e tu të dashur.

Ne jemi vendi që duhet të ndaloni patjetër njëherë në jetë, pse jo të mos e bëni këtë në ditën më të rëndësishme tuajën.

Jemi në dispozicion të organizimeve të ndryshme, dasma, evente speciale, ditëlindje, festa pune… Gatimi është një tjetër dashuri e jona së cilës i përkushtohemi në maksimum. Nën kujdesin e veçantë të shefit tonë, Fundim Gjepali dhe e stafit të cilët janë të specializuar në fushën e kuzhinës, tavolina juaj do të jetë, mbi të gjitha me një super shije.

Ju mirëpresim!