Natyra dhe Hoteli

Në Agroturizëm Gjepali mund të bëni gjumin më të qetë që keni bërë ndonjëherë.  Është i vendosur buzë lumit Erzen, i rrethuar nga gjelbërimi në fshatin Gjepalaj të Shijakut. Ky është vendi ideal për yoga dhe për t’u qetësuar në terrenin e gjelbër përball restorantit. Në këtë hapësirë mbizotëron qetësia. Zhurma e vetme që dëgjohet janë cicërimat e zogjve. Agroturizmi ka edhe një strukturë akomoduese prej 8 dhomash. Këtu mund të gjeni qetësin që ju ka munguar në qytetet e zhurmshme.