Kuzhina jonë:

Kuzhina është ideuar nga unë (Fundim Gjepali). Mendoj se kam sjell në tryezë të gjitha pjatat e familjes dhe të traditës sonë.

Sigurisht që recetat janë më moderne, por baza mbetet, tradicionale.

Gjithçka në kuzhinë është sezonale, që do të thotë, çdo stinë ka produktet e veta, duke iu përshtatur kohës dhe duke qëndruar te çmimet ekonomike.